TRENUL ROSU - JOCURI INDEMANARE

Nume Joc: TRENUL ROSU

Descriere Joc: Acest joc este atat de interesant, incat poate sa creeze dependenta. Jocul Trenul Rosu imbina dexteritatea cu iscusinta si abilitatile de a conduce. Ce trebuie sa faci? Trebuie sa cureti drumul inaintea trenului pentru a ajunge la urmatorul nivel. Acest joc are 20 de niveluri, multe suprize placute sau neplacute va asteapta. Trebuie sa gasiti cele mai bune solutii folosind obiectele de pe harta, astfel incat trenul sa ajunga cu bine la destinatie, sau la urmatorul nivel. In primul stagiu, puteti sa dati click pe cutiile de sus, astfel incat sa cada trunchii de copaci pentru ca trenul sa nu pice in groapa. HINT: trenul trebuie pornit doar in momentul in care considerati ca poate trece. Dupa care, urmeaza foarte multe obstacole,trebuie ca voi sa va ganditi cum anume sa le treceti. Un joc amuzant si antrenant in acelasi timp, jocul Trenul Rosu este destinat atat baietilor, cat si fetelor. Crezi ca poti conduce Trenul Rosu si poti sa treci cele 20 de nivele?Noi credem ca da. ,jocul TRENUL ROSU este un joc care face parte din categoria de jocuri JOCURI INDEMANARE fiind adaugat in data de 16.09.2014 08:00 . TRENUL ROSU siar pana in acest moment a fost jucat de 1212 iar numarul de voturi pentru acest joc fiind de 400 / 100

Instructiuni Joc: Foloseste mouse-ul pentru a controla trenul , a folosi obiectele care te pot ajuta sa eliberezi calea acestuia.

Cuvinte Cheie: jocuri cu trenuri, trenul rosu, jocuri sofat,

Publicitate

TRENUL ROSU - JOCURI MOBIL,

Jocuri Mobil, Jocuri Mobil, Jocuri Mobil, Jocuri Mobil, Jocuri Mobil,

Comenteaza jocul TRENUL ROSU

Nume:
Email:
Comentariu:

Publicitate

Jocul online gratuit ''TRENUL ROSU'' este al 1662-lea joc care a fost adaugat pe jocuriplay.ro in 2014.09.16 un joc care face parte din categoria de jocuri JOCURI INDEMANARE te invitam sa ramai alaturi de noi si sa incerci si alte jocuri adaugate pe jocuriplay.ro. Voteaza TRENUL ROSU daca ti-a placut .